loder_img

Een moment geduld, uw verzoek wordt verwerkt.

image 1

afleveren

U betaalt bij Autobedrijf Koppen altijd een ‘all-in prijs’. Hierin is inbegrepen:
- Technische keuring van de auto: de auto wordt op alle vitale onderdelen en functies gekeurd en indien nodig gerepareerd.
- APK keuring: de auto wordt voor aflevering APK gekeurd waardoor deze een heel jaar lang APK goedgekeurd is.
- Uitgebreide onderhoudsbeurt: de auto krijgt volgens fabrieksvoorschriften een uitgebreide onderhoudsbeurt.
- Nationale Auto Pas (N.A.P.): hierdoor heeft u altijd de garantie dat het vermelde bouwjaar en de kilometerstand correct zijn.
- 12 maanden BOVAG garantie: vanaf een aankoopbedrag van € 4.500,- krijgt u op de gehele auto 12 maanden volwaardige garantie.
- Mogelijkheid tot inruilen van uw huidige auto.

content-mid-circle.png
vacatures-right-cerle.png
WAAROM ONS?

Autobedrijf Koppen: uw ultieme auto-partner. Met vakmanschap, eerlijkheid en klantgerichtheid bieden we ongeëvenaarde service. Van onderhoud tot inruil, wij staan voor u klaar. Kies Koppen voor een betrouwbare en zorgeloze reis met uw auto.

DE VOORDELEN

Bij Autobedrijf Koppen gaan we verder. Profiteer van onze hoogwaardige service, ervaren team en duidelijke communicatie. Van onderhoud tot inruil, we bieden betrouwbaarheid en gemak. Kies Koppen voor een auto-ervaring die uw verwachtingen overtreft.

WAT VERWACHTEN WE?

Bij Autobedrijf Koppen verwachten we uw auto met zorg te mogen behandelen. Ons deskundige team staat klaar om uw wensen te vervullen met transparantie, vakmanschap en toewijding. Vertrouw ons voor een uitzonderlijke auto-ervaring.

Form Right Image
BEL NAAR: 0314 34 51 60

Direct contact met Autobedrijf Koppen

MAIL NAAR: info@autobedrijfkoppen.nl

Dezelfde dag antwoord

OVERIGE DIENSTEN

Autobedrijf Koppen biedt meer dan alleen auto's aan. Met services zoals zoekopdracht, financieren / lease en verzekering staan we klaar om uw auto in topvorm te houden. Vertrouw op ons voor uitgebreide en betrouwbare diensten.

vacatures-service.png
Morgen Internet - Zorgeloos website