loder_img

Een moment geduld, uw verzoek wordt verwerkt.

WIE ZIJN WIJ?

Autobedrijf Koppen is een gevestigde naam in de auto-industrie, bekend om hoogwaardige autozorg en service. Hun toewijding aan kwaliteit en klanttevredenheid maakt hen een vertrouwde partner voor autodiensten. Het team staat voor u klaar, met aandacht voor detail en betrouwbare oplossingen. Koppen, uw partner voor zorgeloze mobiliteit.

WAT DOEN WIJ?

Autobedrijf Koppen, uw betrouwbare partner in autozorg. Met jarenlange ervaring bieden we eersteklas onderhoud, reparaties en diensten zoals inruil en APK-keuringen. Onze toegewijde aanpak, ervaren team en transparante communicatie staan garant voor een zorgeloze rijervaring. Uw auto, onze expertise.

WAAR STAAN WE VOOR?

Autobedrijf Koppen, synoniem voor uitmuntendheid in autozorg. Onze waarden omvatten vakmanschap, klantgerichtheid en integriteit. Met een ervaren team streven we ernaar om eersteklas service te bieden, van onderhoud en reparaties tot inruil en meer. Kies Koppen voor betrouwbare en gepersonaliseerde auto-oplossingen.

Image alt 1

WELKOM BIJ
AUTOBEDRIJF KOPPEN!

Uit voorliefde voor alles wat met automobielen te maken heeft volgde Harry Koppen in zijn jonge jaren een opleiding tot ‘Eerste automonteur’. Na vele jaren werkervaring als monteur en later als werkplaatschef begon Koppen senior in 1977 zijn eigen garagebedrijf.

Vanuit een kleine werkplaats in het Achterhoekse Gaanderen breidden de activiteiten zich al snel uit; van alleen onderhoud en reparatie tot ook de in- en verkoop van kwalitatief goede auto’s. Door de steeds groter wordende vaste klantenkring werd het onderkomen in Gaanderen te klein. En om alle ambities te kunnen onderbrengen werd in 1985 gezocht naar een andere, ruimere locatie. Die werd in Doetinchem gevonden; het pand aan de C. Missetstraat 19-21, daar waar Autobedrijf Koppen nog steeds gevestigd is.

Opvolging
Als klein jongetje liep Joost Koppen dag en nacht rond in het autobedrijf van zijn vader. Gezegend met dezelfde passie voor auto’s is voor Koppen junior de automobielbranche dan ook een vanzelfsprekende keuze. Na zijn VWO opleiding kiest Joost voor de IVA in Driebergen, een commerciële HBO-opleiding toegespitst op de autobranche. Na het succesvol afronden hiervan lonkt het westen van Nederland als leerschool en voor de broodnodige praktische ervaring. Na enige tijd bij importeur Ford Nederland te hebben gewerkt gaat Joost in Amsterdam aan de slag als occasionmanager bij ‘s-lands grootste Renault dealer. Als hij na enkele jaren een aanbod krijgt om voor een groothandel een universeel autobedrijf op poten te zetten, weet Joost dat ook dit weer een uitgelezen kans is om andere ervaringen op te doen.

Toch kruipt het bloed waar het niet gaan kan. In 2007 komt Joost terug naar Doetinchem om het bedrijf van zijn vader over te nemen. Met de komst van Koppen junior is het een en ander veranderd in Autobedrijf Koppen. Vooral door de opkomst van het internet is ervoor gekozen om de marges laag te houden en zo scherpe prijzen te combineren met een divers assortiment nette, schadevrije auto’s. Met behoud van het betrouwbare en kleinschalige karakter van Autobedrijf Koppen kan zij er zo voor zorgen de occasions scherp concurrerend aan te bieden, zonder dat daarvoor de hoge kwaliteit moet wijken. In de loop der jaren heeft Autobedrijf Koppen een grote groep vaste klanten opgebouwd en door de komst van de tweede generatie Koppen zal deze groep alleen maar groeien.

content-mid-circle.png
overons-mid-circle.png
overons-mid-left-big-circle.png
overons-mid-left-small-circle.png

MEET THE TEAM

Maak kennis met het gepassioneerde team van Autobedrijf Koppen. Onze deskundige professionals staan klaar om u te voorzien van eersteklas autozorg en service op maat.

Image  1

JOOST KOPPEN

JOOST KOPPEN

Image  2

ANNE-MARO KOPPEN

ANNE-MARO KOPPEN

Image  3

LISA PETERS

LISA PETERS

Gallery Image 3

HARRY KOPPEN

HARRY KOPPEN

Gallery Image 4

JAMES

JAMES

EEN KIJKJE IN ONZE ZAAK

Morgen Internet - Zorgeloos website