Nieuwe auto's


Natuurlijk is het ook mogelijk om bij Autobedrijf Koppen nieuwe auto’s, van welk merk dan ook, te kopen. Door de jarenlange ervaring en connecties in de Nederlandse automobielbranche kan Autobedrijf Koppen u exact dezelfde nieuwe auto’s leveren die u ook bij de merkdealer in de showroom vindt. Deze nieuwe auto’s zijn altijd geheel origineel Nederlands en worden uiteraard geleverd met behoud van de originele fabrieksgarantie. Toch kan Autobedrijf Koppen u meestal een veel aantrekkelijker aanbod doen dan de merkdealer.

Hoe dat kan?
Doordat Autobedrijf Koppen een relatief klein bedrijf is kan zij haar kosten in de hand- en daardoor laag houden. Ook neemt Autobedrijf Koppen genoegen met een veel lagere winstmarge op nieuwe auto’s. U betaalt bij Autobedrijf Koppen niet voor de mooie glazen showroom aan de snelweg, dure marketingcampagnes of voor de 50 man personeel, maar u krijgt wel een minstens zo goede service, persoonlijke benadering en uiteraard de volwaardige garantie op uw nieuwe auto.

 

Omdat Autobedrijf Koppen niet gefocust is op één merk maar alle merken (gebruikte) auto’s verkoopt, is zij altijd geïnteresseerd om uw huidige auto in te ruilen. Bij merkdealers worden ‘vreemd merk auto’s’ (een auto van een ander merk) meestal direct doorverkocht aan de zogenoemde tussenhandel. Autobedrijf Koppen schakelt deze tussenhandel uit en verkoopt de auto zelf en kan zij de winstmarge die deze handelaren hanteren, bovenop uw inruilwaarde geven. U ontvangt daardoor een hogere prijs voor uw ingeruilde auto!