Keurmerken

Autobedrijf Koppen is trots op haar keurmerken.
Zij zijn uw garantie voor betrouwbaarheid.

Keurmerken | ANWB

Een ANWB Aankoopkeuring geeft u maximale zekerheid over de conditie waarin een auto verkeert. Heeft u al een tweedehands auto op het oog? Dan adviseren wij u om vr de koop een Aankoopkeuring te laten uitvoeren. Het resultaat van de keuring wordt vastgelegd in een ANWB keuringsrapport. Bij een ANWB Aankoopkeuring wordt uw hele auto nagelopen door n van de keurmeesters van de ANWB. Dat betekent dat u zeker bent van een onafhankelijk, deskundig en betrouwbaar kwaliteitsoordeel. Uw auto wordt grondig genspecteerd. De resultaten van de keuring worden niet alleen helder op papier gezet, maar k met u besproken. U weet dus precies waar u aan toe bent. In het rapport leest u wat de staat van onderhoud van de auto is en of er ernstige mankementen zijn. Ook krijgt u - indien deze beschikbaar is - informatie over de kilometerhistorie van de auto. Zo kunt u dus makkelijker inschatten of de koop verstandig is. (Voor uitgebreide informatie www.anwb.nl)


Keurmerken | BOVAG

Voor de consument is BOVAG uitgegroeid tot een breed geaccepteerd kwaliteitskeurmerk. Immers, bedrijven die zich bij BOVAG willen aansluiten, moeten voldoen aan strenge kwaliteitseisen die ieder jaar opnieuw gecontroleerd worden. Het zijn betrouwbare bedrijven die op deskundige wijze hun werk doen. Bovendien verbinden ze zich aan het verlenen van de BOVAG-garantie, zodat de consument te allen tijde terug kan vallen op het BOVAG-bedrijf. Voor de zekerheid.

BOVAG is een brancheorganisatie van ruim 11.000 ondernemers die zich met mobiliteit bezighouden en dient voor deze bedrijven als platform, nieuws-, voorlichtings- en informatiecentrum. BOVAG lobbyt, adviseert en organiseert kwaliteitszorg. Bovendien zorgt BOVAG als netwerkorganisatie voor inkoopbundeling.


Keurmerken | NAP

Stichting Nationale Auto Pas (NAP) bestrijdt en voorkomt fraude met kilometertellers. Het bekendste hulpmiddel is de Nationale Auto Pas. Op het NAP certificaat staan de geregistreerde tellerstanden van een auto met de daarbij horende data van registratie. Aan de opbouw van deze historie is te zien of de huidige tellerstand van een auto logisch verklaarbaar is. Consumenten kunnen bij ieder NAP-autobedrijf inzage krijgen in de kilometerhistorie van hun auto.

Autobedrijven die deelnemen aan NAP, dus ook Autobedrijf Koppen, voegen iedere dag vele tienduizenden nieuwe tellerstanden toe aan de NAP-databank. Dat gebeurt bijvoorbeeld bij onderhoud of de jaarlijkse APK-keuring maar ook bij reparatie, schade- en inruiltaxatie, inkoop en verkoop en als een auto wordt opgenomen in de handelsvoorraad van een autobedrijf. Op deze manier wordt van iedere auto een zo compleet mogelijke kilometerhistorie opgebouwd.


Keurmerken | RDW

Als particuliere auto- of motorbezitter krijgt u op verschillende momenten met de Rijksdienst voor Wegverkeer (RDW) te maken. Dat begint op het moment dat u een nieuwe of tweedehands auto of motor koopt.
De RDW vervult sinds 1949 een centrale rol in de voertuigketen tussen de landelijke overheid, particulieren en ondernemingen. Autobedrijf Koppen staat geregistreerd als RDW-erkend autobedrijf. Dit houdt onder andere in dat Autobedrijf Koppen zelfstandig APK keuringen mag uitvoeren, auto's mag vrijwaarden en dat proefritten zijn verzekerd. Toekenning van de licentie voor deze erkenning is onderhevig aan strenge, periodieke controles. Voor uw zekerheid.