Financiering


Wilt u een nieuwe of andere auto en wilt u er nu direct over beschikken, maar heeft u op dit moment even niet de financiële middelen? Maak dan kennis met één van de vele vormen van flexibel betaalgemak die wij u aanbieden in samenwerking met DTC Financieringen.


Autobedrijf Koppen wil ook op dit gebied onze klanten uitstekende service verlenen. Voor alle duidelijkheid: wij hebben hier geen financieel belang bij. Ons doel is alleen goede auto’s te verkopen tegen een scherpe prijs en daarbij onze klanten zoveel mogelijk service te verlenen de financiering is hiervan een onderdeel.

Indien u bebruik wenst te maken van deze dienstverlening dan verdient het aanbeveling om bij verschillende kredietverstrekkers en uw eigen bank de mogelijkheden vooraf te onderzoeken. Autobedrijf Koppen heeft goede ervaringen voor onze klanten met DTC Financieringen. Zij hebben contacten met 15 verschillende banken en zoeken voor u het beste aanbod.

Ontvang een duidelijk voorstel
Als besluit om bij Autobedrijf Koppen een auto te kopen dan kunnen wij ter plekke contact met DTC Financieringen opnemen en nagaan wat de beste financiering voor uw persoonlijke situatie is. U ontvangt een duidelijk voorstel. Als de uitkomst positief is kan de lening worden afgesloten.

Wij hopen u hiermee van dienst te zijn. Gelukkig hoeven wij u niet te melden dat geld lenen geld kost. Maar dat wist u al.

Kom naar Autobedrijf Koppen en vraag naar deze speciale service.


Klik hier voor een aanbieding